Friday, 20 May 2011

Contest | Gambar Giler Pink

Olla...

Arini saya nak join satu lagi contest..

tp kali ni dari blog Arieysha Chan

kalau nak tau syarat-syarat contest ni..
bulehla klik kat banner bawah ni ek... :)


contest ni menegenai gambar..pape gambar yang bertemakan warna pink..

hehe..saya ni bukanlah penggemar warna pink...
tp kat gobok adelah terselit satu dua baju berwarna pink..heee..

tp..mencarik-carik...jumpa ni jek..huhu..


tagline : "saya follow blog arieysha chan kerana... "

hurm..saya follow blog cik arieysha chan ni kerana saya ingin menambahkan rakan blog saya...hee..sebab saya baru jek berjinak-jinak dengan dunia blog...tgkla..follower saya pun tak banyak...selain tu..saya leh gak isi masa-masa terluang baca apa-apa yg di update oleh cik arieysha chan ni...dan..tema saya berblogging pon untuk contest kan...so sajalah mencuba nasib di blog cik arieysha ni...tok memeriahkan contest lagi...heee..mana la tau ade nasib saya untuk menang kan...hehe..k la..panjang pulak saya mengulas... :p


thank you.. :)

TAG :
Raihayu

Salwa

Kak Efa





TARIKH TAMAT |  20 june 2011
 
 
 

4 comments:

arieysha chan said...

urm,thnx join contest nie....anyway,gud luck ye....singgah kt blog arieysha chan for update name peserta k...

shafmechy said...

uih..pink =)

YuMiko itu Nana said...

arieysha: orait.. ^^

shafmechy: haha...first time pakai pink tuh..hehe

miss lyzeer said...

jom join contest miss =0
http://misslyzeer.blogspot.com